Έγραψαν για εμάς

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Πολύ συχνά στο Onalert,έχουμε γράψει ότι η “άλλη Ελλάδα”, αυτή της προκοπής,της οργάνωσης και της δουλειάς,υπάρχει! Είναι…κρυμμένη σε διάφορες γωνιές του δημόσιου τομέα ,τον οποίο όλοι έχουμε το “κακό συνήθειο” να τον βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι. Το κακό είναι ότι μένει κρυμμένη εκεί “φοβούμενη” πως αν βγει στο φως θα “καεί” από το τέρας της γραφειοκρατίας και του φθόνου που έχει μπει για καλά στο DNA μας.Μένει εκεί και με ευθύνη δική μας -των δημοσιογράφων - λόγω του …δόγματος που μας κατατρέχει ότι “ειδήσεις είναι μόνο οι κακές ειδήσεις”. Λάθος.

Περισσότερα...

IAΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΣΤΟ 401 ΓΣΝΑ

Πίσω και πέρα από τα Μνημόνια και την αναλγησία του κράτους, υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα. που όσο και να χτυπάνε κάποιοι ..ξεχωρίζει και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ανά τον κόσμο. Το κακό είναι ότι μένει κρυμμένη εκεί "φοβούμενη" πως αν βγει στο φως θα "καεί" από το τέρας της γραφειοκρατίας και του φθόνου που έχει μπει για καλά στο DNA μας. Μένει εκεί και με ευθύνη δική μας -των δημοσιογράφων - λόγω του δόγματος που μας κατατρέχει ότι "ειδήσεις είναι μόνο οι κακές ειδήσεις". Λάθος.

Περισσότερα...

Ευχαριστήριο


κ.Μητσο,

Ονομαζομαι Μ. Α. και ειμαι η κορη της Α.  Ι. την οποια εγχειρισατε με εμβολισμο επειτα απο το ραγεν ανευρυσμα της στο  κεφαλι.θα ηθελα πραγματικα μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου να σας πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σωσατε τη ζωη της και τη ζωη μας,

Περισσότερα...

Ευχαριστήριο

Κυριε Μητσο ειμαι η A.Π. με εγχειρησατε πριν λιγο καιρο στο κεφαλι απο ανευρυσμα.ημουν τοσο δυστυχισμενη και φοβισμενη οταν το εμαθα.κυκλοφορουσα σαν ρομποτ και ειχα τρελαθει οτι δεν θα ξαναδω τα παιδια μου.ομως ο θεος ειναι μεγαλος και με εφερε κοντα σας..σας χρωσταω ενα μεγαλο ευχαριστω που σωσατε τη ζωη μου.

Περισσότερα...

Videos

Ρωτήστε το γιατρό...

Είπαν για μας...

Ευχαριστήρια μηνύματα, σχόλια ασθενών και όχι μόνο...

 

Απόσπασμα εκμπομπής στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ